Hesabınızı ve ilişkili tüm verilerinizi nasıl silebileceğinize dair bilgiler.
Silme işlemi kalıcıdır ve geri alınamaz. Onayladığınızda hesabınız ve verileriniz sunucularımızdan kaldırılır.
Uygulamaya erişiminiz yoksa, kayıtlı e-posta adresinizden bize yazarak silme talebinde bulunabilirsiniz:
Talebinizi kimlik doğrulaması yaptıktan sonra en geç 30 gün içinde işleme alırız.
Hesap silindiğinde aşağıdaki tüm veriler kalıcı olarak kaldırılır:
Verileriniz silme işlemiyle birlikte derhal kaldırılır. Yedekleme sistemlerinde kalmış olabilecek kopyalar kısa süre içinde otomatik olarak temizlenir. Yasal yükümlülükler dışında hiçbir veri saklanmaz.
Aktif bir aboneliğiniz varsa, hesabınızı silmeden önce aboneliğinizi mağaza üzerinden iptal etmeniz gerekir; abonelikler Apple App Store ve Google Play tarafından yönetilir ve hesap silme işlemi mağaza aboneliğini otomatik iptal etmez.